Opinie

WOJCIECH KAWALEC

2019-05-02 10:05:56

Polecam wszystkim. Kupiłem tam samochód, i pewny jestem że następny, kupię również w tym salonie.

Aleksandra Sambor

2019-04-29 10:11:18

Dziekujemy :)

Agnieszka Tarnawska

2019-04-27 10:11:54

Dziękuję Panowie

Martyna Szkaradkiewicz

2019-04-14 10:13:23

Jestesmy mega zadowoleni :):):)

Magdalena

2019-03-18 21:00:30

Polecam !!! Bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm, sympatyczna atmosfera. Zakup udany! Firma jak najbardziej godna polecenia.

Maciej

2019-03-15 11:33:45

Witam, polecam współpracę. Transakcja przeprowadzona sprawnie, z udzielaniem wszystkich niezbędnych informacji dotyczących pojazdu, jak i dokumentów rejestracyjnych. Po 2 tygodniach użytkowania, nie zauważyłem żadnych ukrytych wad. Jestem zadowolony z zakupu i wiem gdzie udam się w pierwszej kolejności, przy zmianie drugiego samochodu. Pozdrawiamy EKIPĘ Auto Centrum SIKORA

PHU Motyle

2019-03-15 10:14:32

ponownie, z satysfakcją odwiedzamy R.Sikora Auto Centrum by wymienić niezawodny Yaris z 2013 na 2015 model. dziękujemy za pomoc i serdeczne, profesjonalne podejście... do zobaczenia

Lucky Luke

2019-03-08 10:15:09

Samochód sprawia się wyśmienicie, polecam wszystkim salon :-)

Konrad Kozicki

2019-03-06 10:16:10

auta maja naprawdę bardzo zadbane i z cała historia serwisowa warte tych pieniążków Obsługa bardzo miła polecam

Barbara Migdal

2019-03-04 10:16:57

Mega zadowoleni... :)

LIDIA DARIUSZ MĘCZYŃSCY

2019-02-23 12:37:31

SUPER OBSŁUGA STAN SAMOCHODÓW ZGODNY Z OPISEM POLECAMY Z CZYSTYM SUMIENIEM

Marek

2019-02-18 10:16:43

Polecam, polecam, polecam, nic dodać nic ująć, wczoraj zakupiłem Braci Sikora samochód, dowiedziałem się o samochodzie wszystko w kilkunastu minutach, dawno nie spotkałem się z takim profesjonalizmem, więc dziękuję Panowie za obsługę, jeszcze pewnie wypowiem się na temat samego auta, ale najpierw trzeba trochę pojeździć ;)

Sylwia Magdalena Jumbo

2019-02-17 10:17:41

W imieniu rodziców jeszcze raz gorącą dziękuję za super obsługę. Pozdrawiamy.

Dariusz Sz.

2019-01-31 14:17:57

Polecam. Kupiłem tam auto dla swojej kobiety. Myślę że jeszcze nie jedno auto tam kupię :)

Angelika Bąk

2019-01-29 17:32:25

Miła atmosfera podczas zakupu, rzetelna firma z indywidualnym podejściem do Klienta. Kompleksowa obsługa od doradztwa przy wyborze samochodu przez pomoc w zakupie opon czy ubezpieczenia zakupionego pojazdu. Polecam! ????

WOLF PAS

2019-01-29 14:18:24

Komis godny polecenia,miła i profesjonalna obsługa.Auto zakupiłem ponad miesiąc temu i wszystko jest ok. Pzd z Gdańska

Łukasz Grzyb

2019-01-27 14:18:52

W pełni polecam Auto centrum jeżeli ktoś szuka wymarzonego samochodu. Fachowosc pana Mateusza w pełni pozwolila mi na wybór odpowiedniego dla mnie auta. Wszystko przebiegło w miłej atmosferze.

Paul Glowacky

2019-01-23 14:19:14

Miejsce godne polecenia. Nie ukrywam, że z oferty skorzystałem z polecenia znajomego, czego teraz nie żałuję. Szybka, miła i rzetelna obsługa, coraz rzadziej spotykana w dzisiejszych czasach.

Dominika Myśliwiec

2019-01-21 14:19:35

Polecam firmę z czystym sercem - to bardzo rzetelna firma. Do tego miła i profesjonalna obsługa. Od samego początku można było na nich liczyć. Nawet dla kogoś kto nie zna się na samochodach - kupowanie w takim miejscu było bardzo ułatwione. Oby więcej takich miejsc jak Wasz salon:) Pozdrawiam!

Ewa Pakuła

2019-01-20 12:31:52

Profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa. Polecam.

Ewa Pakuła

2019-01-20 10:18:21

Auto Centrum - Pełen profesjonalizm . Gorąco polecam. :):) Pozdrawiamy

Filip Mysliwiec

2019-01-18 14:19:50

Autokomis godny polecenia. Bardzo duży wybór samochodów w perfekcyjnym stanie oraz za przyzwoita cenę. Bardzo miła i pomocna obsługa.

Wojciech

2019-01-06 15:05:04

Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy CX5 zakupionej u braci Sokora. Zachwycony jestem nie tylko samochodem, ale również wspaniałą, miłą, i profesjonalną obsługą. Dokonując zakupu, czułem że to ja jestem tam najważniejszy, a nie moje pieniądze. Polecam tę firmę kazdemu kto chce kupić samochód.

Błażej Czajka

2018-12-18 10:31:14

Profesjonalnie od początku do końca. Auto sprawdziłem, już po zakupie u swojego mechanika. Auto jest sprawne, zgodnie z deklaracją sprzedających. Kolejny samochód, kupie również u braci Sikora :)

Jerzy Smykla

2018-12-12 10:30:32

Tą ekipę mogę z czystym sumieniem polecić. Jak już dam radę mojej Toyocie to mam nadzieję, że nadal będziecie sprzedawać autka. Następne też będzie od Was :)` Dziękuję za autko i za Wasze podejście do klienta-marudy... Pozdrawiam serdecznie

Justyna Morawska

2018-12-08 10:30:13

Serdecznie polecam Auto Centrum Rafał i Damian Sikora. Panowie są bardzo pomocni i naprawdę znają się na swojej pracy. Bardzo otwarci i skłonni do negocjacji ☺️ Zmieniając samochód napewno w pierwszej kolejności odwiedzę Państwa komis. Pozdrawiam serdecznie i życzę samych udanych transakcji - my jesteśmy ogromnie zadowoleni ☺️☺️☺️

Aleksandra

2018-12-06 08:31:31

Polecam Auto Centrum Bracia Sikora . Profesjonalna obsługa , miła atmosfera , uczciwe podejście do klienta , rzetelne odpowiedzi . Firma godna polecenia przy wyborze samochodu .

Krystian Sobczyk

2018-11-27 10:29:36

Szczerze polecam Auto Centrum R. i D. Sikora. Kupilem auto Hyundai I30 w rozsądnej cenie, bez ukrytych wad. Wszystkie formalności zalatwione w 15 minut. Panowie uprzejmi i kompetentni. Gdy będę kiedyś zmieniać auto, w pierwszej kolejności udam sie właśnie do nich.

Grzesiek Wi

2018-11-24 10:29:03

Dzisiaj odebrałem auto od Panów - wielki plus za profesjonalizm i podejście do klienta. Wiem gdzie będę się kierował szukajac kolejnego pojazdu.

Tomasz Kruczek

2018-11-23 10:28:26

Bardzo, ale to bardzo dziękujemy i jednocześnie polecamy salon braci Sikora. Pełen profesjonalizm i wiedza w każdym zakresie. Pomagali w doborze Leasingu i ubezpieczenia, wszystkie oferty wraz z ceną auta były bardzo konkurencyjne. Panowie dbają o każdy szczegół sprzedawanych samochodów dają gwarancję i dbają o to aby każdy ich klient wyszedł z salonu zadowolony i z pozytywnymi wspomnieniami. Opinie na Internecie nie kłamały, nie zawiedliśmy się, wręcz przeciwnie w życiu nie spotkałem tak uczciwych handlarzy, dla których najważniejsze jest zadowolenie klienta. Jeszcze raz bardzo mocno polecamy, pozdrawiamy i życzymy co raz więcej kupców.

Monika Koper-Bulica

2018-11-23 10:27:47

W listopadzie kupiliśmy piękną Skodę Rapid Elegance z 2014 roku. Obsługa profesjonalna, mile podejście do klienta. Samochód sprawuje się bardzo dobrze. Jesteśmy zadowoleni, także z czystym sumieniem możemy polecić Auto Centrum Rafał i Damian Sikora.

Marta Anna Piwowarczyk

2018-11-13 10:27:01

Z pełną świadomością polecam Salon, to profesjonaliści, bardzo rzetelni, miła obsługa. Pomogli dobrać rodzicom samochód. Bardzo POLECAM

Iwona Pluta

2018-10-28 09:38:27

Auto szykowne porusza się po naszych terenach, dziękujemy za profesjonalną obsługę, miła atmosferę, za niespodziankę, za ciepłe słowa do nas skierowane, a Wam życzymy dalszych sukcesów ;-)

Grażyna Brzezińska

2018-10-27 09:17:54

Auto sprawuje się bardzo dobrze jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziękujemy za miłą atmosferę podczas zakupu samochodu. Jesteście Panowie bardzo mili ,pomocni i rzetelni. To była prawdziwa przyjemność. Polecamy wszystkim Auto Centrum Bracia Sikora .Pozdrawiamy serdecznie.????

Gabriela Derecka

2018-10-26 18:49:22

Gabriela Derecka To ja i pan Sikora i mój nowy Luksus ???? jest cudowny i piękny i kocham Go ( luksusa oczywiście a Pana Sikore trochę tez za to ze mi znalazł auto marzeń ) ????????❤️

Natalia Mrugalska

2018-10-23 23:46:31

Auto Centrum polecam z czystym sumieniem. Profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa. Rzetelne, konkretne odpowiedzi na pytania. Pomimo mojego niezdecydowania, nie spotkałam się z niezadowoleniem ze strony pracowników. Polecam serdecznie.

Mateusz Włodarczyk

2018-10-09 17:19:44

Bardzo dłuży wybur aut profesiolana obsługa z Państwa strony. Po zakupie Kia Cee 'd moi rodzice są bardzo zadwoleni. Serdecznie pozdrawiam w swoim imieniu i w imieniu rodziców cały zespuł Auto Centrum Bracia Sikora.

Kasieńka Katarzyna

2018-10-08 17:13:26

z czystym sumieniem mogę polecić kupno samochodu. Zero ściemy, fachowa pomoc.

Jarosław Łach

2018-10-02 09:31:53

Przed miesiącem zakupiliśmy w komisie Braci Sikorów samochód. Sprawuje się bez zarzutów. Jesteśmy zadowoleni z miłej i fachowej obsługi. Co więcej pomogli nam w znalezieniu korzystnej oferty ubezpieczenia pojazdu. Zdecydowanie polecam.

Seweryn Raus

2018-09-30 09:50:18

Witam..wczoraj zakupilismy u państwa auto i jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnej i zetelnej obslugi oraz sposob podejcia do klienta...bardzo polecam to miejsce dla osob które chca kupic pewne i sprawdzone autko...pozdrawiam

Dominika Smoreda

2018-09-29 20:46:36

Bardzo duży wybór aut, profesjonalna i miła obsługa, Moi rodzice kupując auto w Waszym Salonie są bardzo zadowoleni. Polecam w 100 procentach. Pozdrawiamy serdecznie cały zespół.

Marek Napieraj

2018-09-20 09:51:49

Dziś odjechaliśmy z tatą dwuletnim Focusem w benzynie. Samochód z pełną dokumentacją, kompletem kluczyków oraz gwarancjami przebiegu i pochodzenia. Wszelkie formalności załatwione na miejscu, począwszy od jazdy testowej, do podpisania umowy, pózniej do profesjonalnej pomocy przy kupnie ubezpieczenia oraz odbioru samochodu z pełną prezentacją bajerów wyposażenia - jednym słowem profeska. Polecam tych ludzi, znają się na rzeczy.

Tomasz Bobrowski

2018-09-14 15:53:20

Kompetentna i miła obsługa również w języku angielskim. Polecamy.

Monika Celka

2018-09-13 19:55:22

Bardzo duży wybór aut. Miła i fachowa obsługa. Auto które kupiłam ( opel corsa) sprawuje się znakomicie. Polecam

Jarek Mazowieckie (Fokus).

2018-07-15 19:25:24

Witam. Tak jak na zdjęciu widać nasze zadowolone miny nie zmieniły się nam po przyjeździe do domu!! Jesteśmy zadowoleni z zakupu , miło, fachowo i sympatycznie!! Polecam innym to że jest drożej ale wiesz co kupujesz!! Autko śmiga (tak mówi żona) . Na pewno po kilku latach jeśli pan Rafał zechce odkupić naszego Forada jadę do nich i biorę następną FURĘ. Dzięki PANIE RAFALE!!

Karolina Bednarek

2018-07-03 17:25:51

Polecam!!! Jeśli ktoś z Państwa zastanawia się nad zakupem samochodu w Centrum Bracia Sikora polecam w 100%

Teresa Werner-Więckowska

2018-07-03 15:10:41

Nie raz kupowałam Tu samochód. Wszystkie moje Toyoty. Najlepszy komis pod słońcem. Pełny profesjonalizm. Uczciwi sprzedawcy. SUPER. POLECAM ABSOLUTNIE.

Joanna Operacz

2018-06-30 18:22:23

Długo szukałam, aż wreszcie znalazłam .Szczerze polecam Auto Centrum: mila i profesjonalna obsługa, ale przede wszystkim fachowe i rzetelne doradztwo.

Ewelina Lorenc

2018-06-27 18:18:59

Polecam ! Miła obsługa, wszystko Panowie wytłumaczą. Autko sprawuje się super :-) Pozdrawiam

Paulina Brylak

2018-06-24 10:02:26

Firma godna polecenia! � Bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa. Wysoki poziom wiedzy i rzetelne odpowiedzi na pytania. Poza tym miła atmosfera

KACPER

2018-06-05 18:12:11

OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewa Krzykawska

2018-05-20 14:01:39

W dniu 4 Kwietnia, tego roku zakupiliśmy Toyotę Yaris. Trzeba zaznaczyć fachową obsługę i miłe podejście do klienta. Była drobna usterka, którą pomógł usunąć Pan Damian Sikora. Polecam w 100% tego sprzedawcę!

Agata Kol

2018-05-16 16:23:07

Długo z mężem szukaliśmy odpowiedniego dla nas samochodu i całkiem przypadkiem trafiliśmy do Mysłowic. Bardzo sympatyczni pracownicy pomogli nam w wyborze, cierpliwie odpowiadali na nasze pytania, a i cenę z właścicielem udało się wynegocjować satysfakcjonującą obie strony. Nie było żadnego problemu ze sprawdzeniem samochodu w ASO, który wybraliśmy, chociaż nie był wcale najbliżej komisu. Do tego pomoc przy uzyskaniu kredytu i ubezpieczenia nieoceniona. Bardzo polecamy, następnego auta też będziemy szukać u Braci Sikora.

Jarosław Ryza

2018-05-08 16:00:36

Pełny profesjonalizm. Obsługa perfekt, auta polecane zgodne ze stanem faktycznym. Gorąco polecam skorzystanie z usług firmy.

Marcin Pietraszek

2018-05-07 21:26:37

Miła i profesjonalna obsługa, Fachowe doradztwo, duży wybór. Gorąco polecam. Pozdrawiamy świeżo upieczeni właściciele Zafiray C

Szafir Błękitny

2018-04-28 15:30:19

26 kwietnia 2018r. nabyliśmy "Karolcię". Rzetelna pomoc w wyborze, obsługa bardzo miła a przede wszystkim pełen profesjonalizm .Stan auta jak na razie nie budzi zastrzeżeń. Serdecznie pozdrawiamy.

Dagmara Kostrzewa-Staroń

2018-04-18 22:10:31

Oj dziś taki udany zakup/sprzedaż a nie ma jeszcze zdjęcia :-) Jak się pojawi na pewno opowiem o wrażeniach z transakcji i jakości obsługi. A póki co z placu zniknęła dziś ładna furka, ale zapewniam że poszła w dobre ręce

Justyna Antos

2018-04-01 10:31:34

Jechaliśmy do braci Sikora kawał drogi, ale opłacało się. Bardzo polecam ten salon. Samochody idealne. Fachowa obsługa, pełen profesjonalizm. Zero ukrytych wad, żadnego oszustwa. Zakupy w takiej firmie to czysta przyjemność. Dziękujemy i pozdrawiamy.

Joanna Pastuszko

2018-03-28 23:38:27

Witam, już drugą toyote która kupujemy w tym komisie,pełen profesjonalizm obsługi, auta bez zarzutu spokojnie każdemu mogę polecić ten komis jeżeli szukacie pewnego samochodu

Joanna Kucharska

2018-03-22 19:04:05

Serdecznie polecamy komis Auto Centrum R.D. Bracia Sikora... fachowa, profesjonalna i przy tym bardzo sympatyczna obsluga!!! Duzy wybor sprawdzonych, dobrych samochodow. Polecamy!!!

Jakub Żuraw

2018-03-11 00:29:14

Bardzo profesjonalna i rzetelna pomoc w wyborze samochodu. Stan auta nie budzi żadnych zastrzeżeń

Michał Siudak

2018-03-07 08:52:02

Załoga jak i klimat panujący na "hali" świetny. Potrafią dobrze doradzić każdemu, nie mają nic do ukrycia, takich handlarzy jak oni tylko ze świeczką szukać. Ludzie na + którzy znają się na rzeczy i nie wciskają pierwszego lepszego badziewia każdemu. Dobrego i pewnego auta trzeba się samemu naszukać. A tutaj? Bez żadnego zastrzeżenia do każdego auta jak i z wyglądem jak i z historią pojazdu wszystko przedstawią czarno na białym :) Polecam gorąco !!

Beata Frystacka

2018-03-04 11:36:47

Polecamy bardzo serdecznie. Bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm, sympatyczna atmosfera mimo siarczystego mrozu ;). Samochody w pomieszczeniu zamkniętym , co umożliwia oglądanie ich niezależnie od pogody. Właściciel pomógł nam wybrać samochód dokładnie taki jak chcieliśmy, dzięki temu jesteśmy bardzo zadowoleni z tego zakupu. Wybór wcale nie był prosty, gdyż wszystkie samochody w salonie są bardzo zadbane i atrakcyjne, z dobrze udokumentowaną historią. W 100 % możemy polecić ten salon poszukującym dobrego samochodu w przystępnej cenie

Ewa Kasprzyk-Szczurek

2018-03-02 13:34:45

Auto Centrum Rafal i Damian Sikora.Jestesmy z mezem zachwyceni obsluga cudowni mili wlasciciele a tez i obsluga .Zakup samochodu trafiony pozdrawiamy i zyczymy duzo klientow ???? ???? ???? ???? ???? Ewa Kazimierz

Katarzyna Czaja

2018-03-01 16:49:47

Witam :) Jeżeli szukacie autka dla siebie to z przyjemnością polecam zakup u Braci Sikora. Ogromny wybór bardzo dobrych samochodów, miła i profesjonalna obsługa. Miejsce godne polecenia :) Pozdrawiam

Kamila Izabela

2018-02-28 17:59:06

Napisze tak.... goraca polecam, nigdy nigdzie wczesniej nie zostalam tak milo i kompetentnie przyjeta, jak w tym KOMISIE. Zarowno Panowie obslugujacy klientow- mega wiedza i kultura,konkretne informacje, jak rowniez formalnosci z Wlascicielem, czysta przyjemnosc. Oby wiecej takich Salonow, chociaz ja osobiscie wracac bede po kolejne auto tylko do Nich..... BARDZO POLECAM....!!!

Beata Białobłocka Mirosław Paletko

2018-02-27 21:52:16

Swietna obsługa. Pojechałem z lekką obawą która jest zawsze gdy się kupuje autko w komisie. Ale u Braci Sikora jest inaczej. Doradzą, odpowiedzą na każde pytanie, i co najważniejsze nie próbowali mi wcisnąć byle czego żeby tylko sprzedać. Jestem szczęśliwym posiadaczem autka które jest mi potrzebne, i na pewno następne kupię również u Braci. Gorąco polecam wszystkim tym, których interesują samochody z najwyższej półki. Ten komis naprawdę wyznacza nowe standardy.

Adrian Mendera

2018-02-12 16:35:04

Nabyłem ostatnio samochód wszystko w jak najlepszym porządku! :) gorąco polecam i pozdrawiam :)

Kamil Ciura

2018-02-06 20:06:43

Obsługa bardzo miła. Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko w najlepszym porządku:)

Rafał Konieczny

2018-01-30 20:24:26

Witam.Problem z zakupem auta używanego wiąże się zawsze z ryzykiem że z samochodem może być coś nie tak.U braci Sikora jest inaczej i wiesz że kupujesz pewne auto które posłuży na lata.Jechaliśmy do tego komisu z pełną świadomością że kupimy w tym dniu wybraną marke i model.Z małą pomocą pracowników dobraliśmy kolor i wyposażenie,kwestią była tylko cena.Oczywiście nieobyło się bez targowania ciężko było bo to auto premium,ale udało się utargować na tyle że pozwoliło zakupić to właśnie auto.Dziękujemy serdecznie i drugi raz też tutaj kupie samochód

Monika Lisek

2018-01-25 09:14:26

Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Zakup udany! Firma jak najbardziej godna polecenia. Dziękujemy i pozdrawiamy : )

Mariusz Muszyński

2018-01-22 21:42:06

Witam, Jak dotąd o handlarzach miałem bardzo słabe zdanie do czasu jak nie spotkałem się z komisem Braci Sikora. Właściciele jak i pracownicy firmy to ludzie którzy pokażą, doradzą jak i porozmawiają z kupującym jak ze znajomym którego nie widzieli lata! Bardzo miła i sympatyczna atmosfera, pełen profesjonalizm (sprawdzenie auta czujnikiem lakieru przy kliencie, wjazd na stację diagnostyczną, podłączenie samochodu pod komputer) żadna z tych rzeczy nie stanowi dla tych Panów przeszkody! Do tej pory myślałem i żyłem w przekonaniu że kupić auto w takim stanie w komisie to jak trafić 6 w totka, a w komisie u Pana Rafała i Damiana to normalka aby klient wyszedł z dobrym autem jak i był zadowolony z ceny (negocjacje ciężkie ale owocne:) ). Cena auta warta jest względem jego stanu. Czas kiedy transakcja zakończyła się pozytywnie, to nie wyglądało tak że drzwi zamknięte i nara z hali, Ekipa w bardzo kulturalny sposób objaśniła podstawowe działanie funkcji pojazdu, pokazała co gdzie jest (wymagane wyposażenie samochodu) zrobiliśmy sobie pamiątkowe zdjęcie do albumu Właścicieli, po czym w bardzo dobrym nastroju pożegnaliśmy się. Gorąco polecam tych Panów bo takich ludzi nie spotyka się często, ludzie którzy pokazują że są profesjonalistami w tym co robią jak i potrafią zażartować :) Pozdrowienia. Kupione auto: Ford Kuga

Kacper Podobiński

2018-01-07 16:29:55

Pełen profesjonalizm, bardzo dobre podejście do klienta i bardzo miła obsługa. Nic dodać, nic ująć tylko polecić taką firmę !!!!!

Michał Bernaś

2018-01-02 12:44:35

Bardzo miła obsługa. Szybko sprawnie i uczciwie. Firma godna polecenia. Nie zawiodłem się. Są jeszcze na szczęście ludzie dla których słowo jest droższe od pieniędzy. Pozdrawiam

Paweł Stachelski

2017-11-29 18:53:28

Obsługa mega fajna. Mają Panowie podejście do klienta jakiego w wielu innych miejscach brakuje. Samochody naprawdę zadbane z przejrzystą historia i nie mówię tu o książkach z allegro uzupełnianych na kolanie. Jest to drugi samochód z tego salonu. Pierwszy okazał się strzałem w 10. Lata bezawaryjnej jazdy potwierdziły wiarygodność salonu, dlatego też bez wahania wyjechaliśmy z niego kolejnym samochodem. I pewnie nie ostatnim. Pozdrawiamy.

Barbara Guzik

2017-11-26 18:39:17

Kazdemu kto chce kupic dobry samochod polecam w 100%. Pelen profesjonalizm,bardzo mila obsluga,serdeczne podejscie do klienta.Nastepny samochod napewno tez tam zakupimy.Dziekujemy i pozdrawiamy Pana Rafala i Damiana Sikora

Krzysztof Wantuch

2017-11-17 18:32:40

Bardzo miła obsługa. Szybko sprawnie i uczciwie. Dziękuje Panom Rafalowi i Damianowi za miła niespodziankę. Rzecz mała a cieszy. Firma godna polecenia. Nie zawiodłem się. Są jeszcze na szczęście ludzie dla których słowo jest droższe od pieniędzy. Panowie Rafal i Damian nie tylko potrafią sprzedać ale potrafią tez zatroszczyć się o klienta gwarantując tzw serwis posprzedażowy. Dziś w tej branży to prawie nie spotykane. Jeszcze raz dziękuje.

Anetta Magdalena Smolik

2017-11-04 11:04:20

Polecam! Miła obsługa, profesjonalne podejście. Kia Sportage rewelacyjna. Świetnie się prezentuje ;) ��

Daniel Ochnik

2017-10-17 18:15:06

Witam teraz mogę śmiało powiedzieć że są na rynku samochodowym jeszcze ludzie uczciwi .Przejechane 500 km nie na marne jestem bardzo zadowolony z auta kupionego u Pana Rafała polecam w 100% .Miła obsługa super doradztwo i doświadczenie pozdrawiam .

Rafał Nurzyński

2017-09-23 20:35:32

Mija pół roku od zakupu przeze mnie Citroena C4 Picasso. W tym czasie zrobiłem 15 000 km i nie mogę złego słowa powiedzieć na stan samochodu zakupionego w komisie, obsługę i wrażeń z jazdy. Takiego samochodu szukaliśmy, najważniejsze że krajowy i z oryginalnym przebiegiem. Wiadomo jakie są opinie o komisach, Auto Centrum mogę polecić w 101%, jestem przekonany że za jakiś czas wrócimy do Auto Centrum Rafał i Damian Sikora po kolejny samochód

Ireneusz Kohnke

2017-09-16 11:30:53

Jak dla mnie to pełen profesionalizm i serdeczne podejście do klienta , rzadko spotykam takich ludzi dlatego aż miło napisać ze firma i pan Rafał godni w 100% do polecenia !!!!

Dagmara Kwiatkowska

2017-09-09 10:11:24

Dziękuje za miła i fachowa obsługę ;) Zakup udany . Polecam

Lesław Dambon

2017-08-06 19:52:04

Znam i to od tzw.podszewki, system handlu samochodami używanymi i wiem , że ta firma ,jako jedna z nielicznych,zachowuje najwyższe z możliwych standardów a nie jest to wcale a wcale łatwe.

Copyright © 2019. braciasikora.pl     wykonane przez AKoL.pl