Auto Centrum Bracia Sikora - Samochody od I-Właścicieli Zakupione w kraju Bezwypadkowe PEWNE UŻYWANE

Opinie

Rafał

2021-02-23 21:03:09

Polecam Auto Centrum Braci Sikora. Kupiłem Forda S-Max, idealny samochód dla dużej rodziny. Poprzedni samochód kupowałem w salonie, ale ceny nowych aut zrobiły się trudne do zaakceptowania dla kogoś, kto nie bierze leasingu. Mam jednak porównanie i Auto Centrum nie ma się czego wstydzić: jakość i kultura obsługi, dodatkowa oferta (pakiet ubezpieczeniowy, gwarancja), procedura wydania pojazdu - wszystko na wysokim poziome. Samochód mam dopiero od kilku tygodni, ale na razie sprawuje się bez zarzutu. Polecam!

Krzysztof

2021-02-23 20:20:53

Super obsługa, idealny samochód, 100% polecam. Następny samochód też kupię u "Braci Sikora". Dziękuję i pozdrawiam.

Stanisław Kania

2021-01-25 19:28:11

Bardzo polecam firmę Braci Sikora bardzo miła obsługa sprawnie i uczciwie.super salon super obsługa super ludzie. Możliwość sprawdzenia samochodu na stacji diagnostycznej i zmierzenie lakieru. Dziękuje bardzo Panu Mateuszowi za poświęcony czas który mi wszystko wytłumaczył o aucie i zorganizował bezpiecznie dowóz samochodu pod dom. Kupowanie auta w takim salonie to sama przyjemność. Dziekuje Panu Damianowi i Rafałowi za miłą niespodziankę. Zakup udany jeszcze raz dziękuję.

Mirek

2020-12-16 21:22:42

Bardzo polecam firmę Braci Sikora. Trafiłem tam przypadkiem i Pana, który nas "zaczepił" i proponował samochód potraktowałem jako kolejnego "nawijacza", ale wykazał się cierpliwością, był naprawdę pomocny i kompetentny. Sami "szefowie" to fajni ludzie. Wiedzą czego chcą i wiedzą czym "handlują". Ciężkie pertraktacje, ale są gotowi na "ulgę" w ramach rozsądku. Są "elastyczni" i "dostępni". Mają poczucie humoru i chętnie doradzają. Fajne ubezpieczenie samochodu, załatwiane na miejscu. Dostępność sprawdzenia samochodu (darmowa) na stacji diagnostycznej, zarówno pod względem technicznym, jak również powłoki lakierniczej. Samo przygotowanie samochodu do wyjazdu perfekcyjne. Auto przygotowane lepiej niż z niejednego salonu. Jeżeli samochód będzie sprawował się dobrze, to myślę, że dla mnie będzie już wszystko ok. Polecam jak najbardziej to miejsce i jestem przekonany, że kolejny zakup też będę preferował w tym miejscu.

Marcin Grzegorczyk

2020-12-14 22:19:49

Obsługa fachowa, chętna do pomocy. Wszystkie formalności szybko, sprawnie i co najważniejsze większość załatwiania wziął na siebie komis (leasing), dzięki czemu zaoszczędziłem czas. Co ważne opis auta zgadzał się w 100% ze stanem auta. Kupowałem już wiele aut w różnych komisach i dealerach, ale Auto centrum Braci Sikora to górna półka jeśli chodzi o profesjonalizm obsługi. Wydania samochodu mógłby się uczyć nie jeden autoryzowany dealer nowych samochodów. Na pewno wrócę. Polecam!

Remigiusz Górski

2020-12-06 21:22:22

Mogę powiedzieć bez zająknięcia...znakomity salon ...znakomita obsługa.... znakomity personel... bardzo dziękuję panu który poświęcił mi czas i wytłumaczył wszystko co powinienem wiedzieć o aucie które kupuję....a nie wiedziałem nic ????.....dodał mi odwagi....Panowie bracia to zawodowcy..... dziękuję za poprowadzenie i doradztwo w zakupie .....no i na koniec .... kupiłem przepiękne Volvo XC 90..... samochód bajka.... dziękuję.... jestem pewny że wrócę do salonu po następny samochód...... ale napewno po następne Volvo ????...... dziękuję

Janusz Siedlce

2020-08-01 18:48:13

Zakupy jak w salonie, a nawet lepiej! Rzetelnie, rzeczowo, profesjonalnie... , ale przede wszystkim ŻYCZLIWIE. Niezwykle empatyczne podejście do problematycznych klientów, jakimi się okazaliśmy, sprawiło, że wyjechaliśmy z salonu autem, chociaż zanosiło się na konieczność ponownej wizyty w salonie. Ilość rozwiązań zaproponowanych przez obsługę pozwoliła znaleźć wyjście z impasu i bez konieczności ponownego przejechania ponad 300 km. umożliwiła powrót zakupioną Elantrą. Kupowanie auta w takim miejscu to czysta przyjemność.

Janusz Edytka

2020-05-29 18:52:17

Witam chciałbym się podzielić wizyta w Auto Centrum Bracia Sikora . Szukałem ładnego samochodu , i znalazłem perełkę , ciężko wybrać wszystkie samochody śliczne i ceny różne , i się znalazła , klika pytań do obsługi salonu , miły konkretny pan z wiedzą na temat samochodu . Rzetelna obsługa i bardzo konkretna . Bez żadnej ściemy jak to robią w komisach, zmierzony lakier , orginalny przebieg autko czyste , jak z salonu . Profesjonalne podejście do klienta . Bardzo słowni ,otrzymaliśmy cenne gadżety do tego auta . Szybka obsługa i autko kupiłem . Bardzo jestem zadowolony z zakupu obsługi , naprawdę tu się liczyć klient .Szacunek dla całej ekipy i jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystko pozdrawiam

Marek M.

2020-05-16 20:10:32

W czwartek 14 maja na jednym z portali ogłoszeniowych przypadkiem trafiłem na ofertę Salonu Panów Sikora i wybrałem interesujący mnie samochód "Citroen C5", a już w sobotę 16 maja zostałem jego nabywcą. Powiem krótko : dotychczas nie spotkałem się nigdy z tak profesjonalnym podejściem do klienta, wyjątkowo fachową obsługą, konkretną i rzetelną informacją o ofercie oraz życzliwością w kontaktach z klientami z jaką miałem przyjemność spotkać się w Salonie Panów Sikora. Gdybym wcześniej natrafił na Państwa ofertę uniknąłbym niepotrzebnego wertowania setek ogłoszeń i zaoszczędziłbym sporo czasu. Oferta Salonu Panów Sikora bije na głowę oferty autokomisów z mego regionu i naprawdę warto było pokonać prawie 300 km. Najlepszą reklamą Waszego Salonu jest niewątpliwie zadowolony klient. Dzisiaj w mojej osobie zyskaliście Panowie nie tylko kolejnego zadowolonego klienta, ale także osobę która przy każdej nadarzającej się okazji będzie polecać Wasz Salon wśród moich znajomych, bo naprawdę na to zasługujecie. Z całą pewności a Państwa Firma jest godna polecenia.

MarcinH

2020-04-27 23:04:44

Dokładnie rok temu zakupiłem trzyletniego Hyundai i40 1.7CRDI 115KM w wersji kombi. Po roku użytkowania mogę powiedzieć, że jestem w pełni zadowolony z samochodu i z zakupu. Jedyne co przez ten rok musiałem przy samochodzie robić, to tankować. W międzyczasie zdążyłem też polecic komis znajomemu i też dokonał tu zakupu :)

Malgorzata

2020-03-02 18:36:21

W ubieglym tygodniu kupila u braci Sikora Opla Mokka jestem bardzo zadowolona. Polecam kazdemu ten auto komis, sympatyczna i fachowa obsluga a przede wszystkim zetelni. Bardzo dziekuje calemu Team pozdrawiam Goska

Rafał Zarzeczny

2019-10-28 16:24:37

Kupiłem u braci Volvo XC60 z pełną historią z polskiego salonu - zrobiłem przegląd w serwisie volvo (wynikał z terminów przeglądów) - samochód w bardzo dobrym stanie bez żadnych ukrytych wad czy ukrytych historii. Na samochód otrzymałem roczną pełną gwarancję mechaniczną. Sam proces sprzedaży przebiegł bardzo sprawnie (kupowałem w leasingu) minimum procedur - bardzo dobry kontakt z bankiem - proces zakupu oceniam jako bardzo dobry. - polecam zdecydowanie wszystkim szukającym pewnego używanego samochodu.

Roman Tybuszewski

2019-10-06 16:47:40

Kupiłem Opla Zafira silnikiem 1.4 turbo z roku 2016 salonie bracia Sikora sprawuje się bardzo dobrze Polecam tą firmę za profesjonalizm Roman

Roman Tybuszewski

2019-10-06 16:38:40

Zakupiłem Zafirę silnikiem 1,4 turbo firmy bracia Sikora autko sprawuje się bardzo dobrze Profesjonalna obsługa polecam Roman

Artur

2019-08-16 17:39:39

Cztery miesiące temu zakupiliśmy wraz z żoną w Auto centrum Braci Sikora samochód . Sprawuje się rewelacyjne , nie żadnych wad ukrytych. Jesteśmy bardzo zadowoleni że wybraliśmy właśnie ten salon samochodowy . Pełny profesjonalizm sprzedających . Na pewno tu jeszcze wrócimy , szczerze polecamy wszystkim którzy chcą nabyć sprawdzony samochód.

WOJCIECH KAWALEC

2019-05-02 10:05:56

Polecam wszystkim. Kupiłem tam samochód, i pewny jestem że następny, kupię również w tym salonie.

Aleksandra Sambor

2019-04-29 10:11:18

Dziekujemy :)

Agnieszka Tarnawska

2019-04-27 10:11:54

Dziękuję Panowie

Martyna Szkaradkiewicz

2019-04-14 10:13:23

Jestesmy mega zadowoleni :):):)

Magdalena

2019-03-18 21:00:30

Polecam !!! Bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm, sympatyczna atmosfera. Zakup udany! Firma jak najbardziej godna polecenia.

Maciej

2019-03-15 11:33:45

Witam, polecam współpracę. Transakcja przeprowadzona sprawnie, z udzielaniem wszystkich niezbędnych informacji dotyczących pojazdu, jak i dokumentów rejestracyjnych. Po 2 tygodniach użytkowania, nie zauważyłem żadnych ukrytych wad. Jestem zadowolony z zakupu i wiem gdzie udam się w pierwszej kolejności, przy zmianie drugiego samochodu. Pozdrawiamy EKIPĘ Auto Centrum SIKORA

PHU Motyle

2019-03-15 10:14:32

ponownie, z satysfakcją odwiedzamy R.Sikora Auto Centrum by wymienić niezawodny Yaris z 2013 na 2015 model. dziękujemy za pomoc i serdeczne, profesjonalne podejście... do zobaczenia

Lucky Luke

2019-03-08 10:15:09

Samochód sprawia się wyśmienicie, polecam wszystkim salon :-)

Konrad Kozicki

2019-03-06 10:16:10

auta maja naprawdę bardzo zadbane i z cała historia serwisowa warte tych pieniążków Obsługa bardzo miła polecam

Barbara Migdal

2019-03-04 10:16:57

Mega zadowoleni... :)

LIDIA DARIUSZ MĘCZYŃSCY

2019-02-23 12:37:31

SUPER OBSŁUGA STAN SAMOCHODÓW ZGODNY Z OPISEM POLECAMY Z CZYSTYM SUMIENIEM

Marek

2019-02-18 10:16:43

Polecam, polecam, polecam, nic dodać nic ująć, wczoraj zakupiłem Braci Sikora samochód, dowiedziałem się o samochodzie wszystko w kilkunastu minutach, dawno nie spotkałem się z takim profesjonalizmem, więc dziękuję Panowie za obsługę, jeszcze pewnie wypowiem się na temat samego auta, ale najpierw trzeba trochę pojeździć ;)

Sylwia Magdalena Jumbo

2019-02-17 10:17:41

W imieniu rodziców jeszcze raz gorącą dziękuję za super obsługę. Pozdrawiamy.

Dariusz Sz.

2019-01-31 14:17:57

Polecam. Kupiłem tam auto dla swojej kobiety. Myślę że jeszcze nie jedno auto tam kupię :)

Angelika Bąk

2019-01-29 17:32:25

Miła atmosfera podczas zakupu, rzetelna firma z indywidualnym podejściem do Klienta. Kompleksowa obsługa od doradztwa przy wyborze samochodu przez pomoc w zakupie opon czy ubezpieczenia zakupionego pojazdu. Polecam! ????

WOLF PAS

2019-01-29 14:18:24

Komis godny polecenia,miła i profesjonalna obsługa.Auto zakupiłem ponad miesiąc temu i wszystko jest ok. Pzd z Gdańska

Łukasz Grzyb

2019-01-27 14:18:52

W pełni polecam Auto centrum jeżeli ktoś szuka wymarzonego samochodu. Fachowosc pana Mateusza w pełni pozwolila mi na wybór odpowiedniego dla mnie auta. Wszystko przebiegło w miłej atmosferze.

Paul Glowacky

2019-01-23 14:19:14

Miejsce godne polecenia. Nie ukrywam, że z oferty skorzystałem z polecenia znajomego, czego teraz nie żałuję. Szybka, miła i rzetelna obsługa, coraz rzadziej spotykana w dzisiejszych czasach.

Dominika Myśliwiec

2019-01-21 14:19:35

Polecam firmę z czystym sercem - to bardzo rzetelna firma. Do tego miła i profesjonalna obsługa. Od samego początku można było na nich liczyć. Nawet dla kogoś kto nie zna się na samochodach - kupowanie w takim miejscu było bardzo ułatwione. Oby więcej takich miejsc jak Wasz salon:) Pozdrawiam!

Ewa Pakuła

2019-01-20 12:31:52

Profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa. Polecam.

Ewa Pakuła

2019-01-20 10:18:21

Auto Centrum - Pełen profesjonalizm . Gorąco polecam. :):) Pozdrawiamy

Filip Mysliwiec

2019-01-18 14:19:50

Autokomis godny polecenia. Bardzo duży wybór samochodów w perfekcyjnym stanie oraz za przyzwoita cenę. Bardzo miła i pomocna obsługa.

Wojciech

2019-01-06 15:05:04

Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy CX5 zakupionej u braci Sokora. Zachwycony jestem nie tylko samochodem, ale również wspaniałą, miłą, i profesjonalną obsługą. Dokonując zakupu, czułem że to ja jestem tam najważniejszy, a nie moje pieniądze. Polecam tę firmę kazdemu kto chce kupić samochód.

Błażej Czajka

2018-12-18 10:31:14

Profesjonalnie od początku do końca. Auto sprawdziłem, już po zakupie u swojego mechanika. Auto jest sprawne, zgodnie z deklaracją sprzedających. Kolejny samochód, kupie również u braci Sikora :)

Jerzy Smykla

2018-12-12 10:30:32

Tą ekipę mogę z czystym sumieniem polecić. Jak już dam radę mojej Toyocie to mam nadzieję, że nadal będziecie sprzedawać autka. Następne też będzie od Was :)` Dziękuję za autko i za Wasze podejście do klienta-marudy... Pozdrawiam serdecznie

Justyna Morawska

2018-12-08 10:30:13

Serdecznie polecam Auto Centrum Rafał i Damian Sikora. Panowie są bardzo pomocni i naprawdę znają się na swojej pracy. Bardzo otwarci i skłonni do negocjacji ☺️ Zmieniając samochód napewno w pierwszej kolejności odwiedzę Państwa komis. Pozdrawiam serdecznie i życzę samych udanych transakcji - my jesteśmy ogromnie zadowoleni ☺️☺️☺️

Aleksandra

2018-12-06 08:31:31

Polecam Auto Centrum Bracia Sikora . Profesjonalna obsługa , miła atmosfera , uczciwe podejście do klienta , rzetelne odpowiedzi . Firma godna polecenia przy wyborze samochodu .

Krystian Sobczyk

2018-11-27 10:29:36

Szczerze polecam Auto Centrum R. i D. Sikora. Kupilem auto Hyundai I30 w rozsądnej cenie, bez ukrytych wad. Wszystkie formalności zalatwione w 15 minut. Panowie uprzejmi i kompetentni. Gdy będę kiedyś zmieniać auto, w pierwszej kolejności udam sie właśnie do nich.

Grzesiek Wi

2018-11-24 10:29:03

Dzisiaj odebrałem auto od Panów - wielki plus za profesjonalizm i podejście do klienta. Wiem gdzie będę się kierował szukajac kolejnego pojazdu.

Tomasz Kruczek

2018-11-23 10:28:26

Bardzo, ale to bardzo dziękujemy i jednocześnie polecamy salon braci Sikora. Pełen profesjonalizm i wiedza w każdym zakresie. Pomagali w doborze Leasingu i ubezpieczenia, wszystkie oferty wraz z ceną auta były bardzo konkurencyjne. Panowie dbają o każdy szczegół sprzedawanych samochodów dają gwarancję i dbają o to aby każdy ich klient wyszedł z salonu zadowolony i z pozytywnymi wspomnieniami. Opinie na Internecie nie kłamały, nie zawiedliśmy się, wręcz przeciwnie w życiu nie spotkałem tak uczciwych handlarzy, dla których najważniejsze jest zadowolenie klienta. Jeszcze raz bardzo mocno polecamy, pozdrawiamy i życzymy co raz więcej kupców.

Monika Koper-Bulica

2018-11-23 10:27:47

W listopadzie kupiliśmy piękną Skodę Rapid Elegance z 2014 roku. Obsługa profesjonalna, mile podejście do klienta. Samochód sprawuje się bardzo dobrze. Jesteśmy zadowoleni, także z czystym sumieniem możemy polecić Auto Centrum Rafał i Damian Sikora.

Marta Anna Piwowarczyk

2018-11-13 10:27:01

Z pełną świadomością polecam Salon, to profesjonaliści, bardzo rzetelni, miła obsługa. Pomogli dobrać rodzicom samochód. Bardzo POLECAM

Iwona Pluta

2018-10-28 09:38:27

Auto szykowne porusza się po naszych terenach, dziękujemy za profesjonalną obsługę, miła atmosferę, za niespodziankę, za ciepłe słowa do nas skierowane, a Wam życzymy dalszych sukcesów ;-)

Grażyna Brzezińska

2018-10-27 09:17:54

Auto sprawuje się bardzo dobrze jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziękujemy za miłą atmosferę podczas zakupu samochodu. Jesteście Panowie bardzo mili ,pomocni i rzetelni. To była prawdziwa przyjemność. Polecamy wszystkim Auto Centrum Bracia Sikora .Pozdrawiamy serdecznie.????

Gabriela Derecka

2018-10-26 18:49:22

Gabriela Derecka To ja i pan Sikora i mój nowy Luksus ???? jest cudowny i piękny i kocham Go ( luksusa oczywiście a Pana Sikore trochę tez za to ze mi znalazł auto marzeń ) ????????❤️

Natalia Mrugalska

2018-10-23 23:46:31

Auto Centrum polecam z czystym sumieniem. Profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa. Rzetelne, konkretne odpowiedzi na pytania. Pomimo mojego niezdecydowania, nie spotkałam się z niezadowoleniem ze strony pracowników. Polecam serdecznie.

Mateusz Włodarczyk

2018-10-09 17:19:44

Bardzo dłuży wybur aut profesiolana obsługa z Państwa strony. Po zakupie Kia Cee 'd moi rodzice są bardzo zadwoleni. Serdecznie pozdrawiam w swoim imieniu i w imieniu rodziców cały zespuł Auto Centrum Bracia Sikora.

Kasieńka Katarzyna

2018-10-08 17:13:26

z czystym sumieniem mogę polecić kupno samochodu. Zero ściemy, fachowa pomoc.

Jarosław Łach

2018-10-02 09:31:53

Przed miesiącem zakupiliśmy w komisie Braci Sikorów samochód. Sprawuje się bez zarzutów. Jesteśmy zadowoleni z miłej i fachowej obsługi. Co więcej pomogli nam w znalezieniu korzystnej oferty ubezpieczenia pojazdu. Zdecydowanie polecam.

Seweryn Raus

2018-09-30 09:50:18

Witam..wczoraj zakupilismy u państwa auto i jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnej i zetelnej obslugi oraz sposob podejcia do klienta...bardzo polecam to miejsce dla osob które chca kupic pewne i sprawdzone autko...pozdrawiam

Dominika Smoreda

2018-09-29 20:46:36

Bardzo duży wybór aut, profesjonalna i miła obsługa, Moi rodzice kupując auto w Waszym Salonie są bardzo zadowoleni. Polecam w 100 procentach. Pozdrawiamy serdecznie cały zespół.

Marek Napieraj

2018-09-20 09:51:49

Dziś odjechaliśmy z tatą dwuletnim Focusem w benzynie. Samochód z pełną dokumentacją, kompletem kluczyków oraz gwarancjami przebiegu i pochodzenia. Wszelkie formalności załatwione na miejscu, począwszy od jazdy testowej, do podpisania umowy, pózniej do profesjonalnej pomocy przy kupnie ubezpieczenia oraz odbioru samochodu z pełną prezentacją bajerów wyposażenia - jednym słowem profeska. Polecam tych ludzi, znają się na rzeczy.

Tomasz Bobrowski

2018-09-14 15:53:20

Kompetentna i miła obsługa również w języku angielskim. Polecamy.

Monika Celka

2018-09-13 19:55:22

Bardzo duży wybór aut. Miła i fachowa obsługa. Auto które kupiłam ( opel corsa) sprawuje się znakomicie. Polecam

Jarek Mazowieckie (Fokus).

2018-07-15 19:25:24

Witam. Tak jak na zdjęciu widać nasze zadowolone miny nie zmieniły się nam po przyjeździe do domu!! Jesteśmy zadowoleni z zakupu , miło, fachowo i sympatycznie!! Polecam innym to że jest drożej ale wiesz co kupujesz!! Autko śmiga (tak mówi żona) . Na pewno po kilku latach jeśli pan Rafał zechce odkupić naszego Forada jadę do nich i biorę następną FURĘ. Dzięki PANIE RAFALE!!

Karolina Bednarek

2018-07-03 17:25:51

Polecam!!! Jeśli ktoś z Państwa zastanawia się nad zakupem samochodu w Centrum Bracia Sikora polecam w 100%

Teresa Werner-Więckowska

2018-07-03 15:10:41

Nie raz kupowałam Tu samochód. Wszystkie moje Toyoty. Najlepszy komis pod słońcem. Pełny profesjonalizm. Uczciwi sprzedawcy. SUPER. POLECAM ABSOLUTNIE.

Joanna Operacz

2018-06-30 18:22:23

Długo szukałam, aż wreszcie znalazłam .Szczerze polecam Auto Centrum: mila i profesjonalna obsługa, ale przede wszystkim fachowe i rzetelne doradztwo.

Ewelina Lorenc

2018-06-27 18:18:59

Polecam ! Miła obsługa, wszystko Panowie wytłumaczą. Autko sprawuje się super :-) Pozdrawiam

Paulina Brylak

2018-06-24 10:02:26

Firma godna polecenia! � Bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa. Wysoki poziom wiedzy i rzetelne odpowiedzi na pytania. Poza tym miła atmosfera

KACPER

2018-06-05 18:12:11

OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewa Krzykawska

2018-05-20 14:01:39

W dniu 4 Kwietnia, tego roku zakupiliśmy Toyotę Yaris. Trzeba zaznaczyć fachową obsługę i miłe podejście do klienta. Była drobna usterka, którą pomógł usunąć Pan Damian Sikora. Polecam w 100% tego sprzedawcę!

Agata Kol

2018-05-16 16:23:07

Długo z mężem szukaliśmy odpowiedniego dla nas samochodu i całkiem przypadkiem trafiliśmy do Mysłowic. Bardzo sympatyczni pracownicy pomogli nam w wyborze, cierpliwie odpowiadali na nasze pytania, a i cenę z właścicielem udało się wynegocjować satysfakcjonującą obie strony. Nie było żadnego problemu ze sprawdzeniem samochodu w ASO, który wybraliśmy, chociaż nie był wcale najbliżej komisu. Do tego pomoc przy uzyskaniu kredytu i ubezpieczenia nieoceniona. Bardzo polecamy, następnego auta też będziemy szukać u Braci Sikora.

Jarosław Ryza

2018-05-08 16:00:36

Pełny profesjonalizm. Obsługa perfekt, auta polecane zgodne ze stanem faktycznym. Gorąco polecam skorzystanie z usług firmy.

Marcin Pietraszek

2018-05-07 21:26:37

Miła i profesjonalna obsługa, Fachowe doradztwo, duży wybór. Gorąco polecam. Pozdrawiamy świeżo upieczeni właściciele Zafiray C

Szafir Błękitny

2018-04-28 15:30:19

26 kwietnia 2018r. nabyliśmy "Karolcię". Rzetelna pomoc w wyborze, obsługa bardzo miła a przede wszystkim pełen profesjonalizm .Stan auta jak na razie nie budzi zastrzeżeń. Serdecznie pozdrawiamy.

Dagmara Kostrzewa-Staroń

2018-04-18 22:10:31

Oj dziś taki udany zakup/sprzedaż a nie ma jeszcze zdjęcia :-) Jak się pojawi na pewno opowiem o wrażeniach z transakcji i jakości obsługi. A póki co z placu zniknęła dziś ładna furka, ale zapewniam że poszła w dobre ręce

Justyna Antos

2018-04-01 10:31:34

Jechaliśmy do braci Sikora kawał drogi, ale opłacało się. Bardzo polecam ten salon. Samochody idealne. Fachowa obsługa, pełen profesjonalizm. Zero ukrytych wad, żadnego oszustwa. Zakupy w takiej firmie to czysta przyjemność. Dziękujemy i pozdrawiamy.

Joanna Pastuszko

2018-03-28 23:38:27

Witam, już drugą toyote która kupujemy w tym komisie,pełen profesjonalizm obsługi, auta bez zarzutu spokojnie każdemu mogę polecić ten komis jeżeli szukacie pewnego samochodu

Joanna Kucharska

2018-03-22 19:04:05

Serdecznie polecamy komis Auto Centrum R.D. Bracia Sikora... fachowa, profesjonalna i przy tym bardzo sympatyczna obsluga!!! Duzy wybor sprawdzonych, dobrych samochodow. Polecamy!!!

Jakub Żuraw

2018-03-11 00:29:14

Bardzo profesjonalna i rzetelna pomoc w wyborze samochodu. Stan auta nie budzi żadnych zastrzeżeń

Michał Siudak

2018-03-07 08:52:02

Załoga jak i klimat panujący na "hali" świetny. Potrafią dobrze doradzić każdemu, nie mają nic do ukrycia, takich handlarzy jak oni tylko ze świeczką szukać. Ludzie na + którzy znają się na rzeczy i nie wciskają pierwszego lepszego badziewia każdemu. Dobrego i pewnego auta trzeba się samemu naszukać. A tutaj? Bez żadnego zastrzeżenia do każdego auta jak i z wyglądem jak i z historią pojazdu wszystko przedstawią czarno na białym :) Polecam gorąco !!

Beata Frystacka

2018-03-04 11:36:47

Polecamy bardzo serdecznie. Bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm, sympatyczna atmosfera mimo siarczystego mrozu ;). Samochody w pomieszczeniu zamkniętym , co umożliwia oglądanie ich niezależnie od pogody. Właściciel pomógł nam wybrać samochód dokładnie taki jak chcieliśmy, dzięki temu jesteśmy bardzo zadowoleni z tego zakupu. Wybór wcale nie był prosty, gdyż wszystkie samochody w salonie są bardzo zadbane i atrakcyjne, z dobrze udokumentowaną historią. W 100 % możemy polecić ten salon poszukującym dobrego samochodu w przystępnej cenie

Ewa Kasprzyk-Szczurek

2018-03-02 13:34:45

Auto Centrum Rafal i Damian Sikora.Jestesmy z mezem zachwyceni obsluga cudowni mili wlasciciele a tez i obsluga .Zakup samochodu trafiony pozdrawiamy i zyczymy duzo klientow ???? ???? ???? ???? ???? Ewa Kazimierz

Katarzyna Czaja

2018-03-01 16:49:47

Witam :) Jeżeli szukacie autka dla siebie to z przyjemnością polecam zakup u Braci Sikora. Ogromny wybór bardzo dobrych samochodów, miła i profesjonalna obsługa. Miejsce godne polecenia :) Pozdrawiam

Kamila Izabela

2018-02-28 17:59:06

Napisze tak.... goraca polecam, nigdy nigdzie wczesniej nie zostalam tak milo i kompetentnie przyjeta, jak w tym KOMISIE. Zarowno Panowie obslugujacy klientow- mega wiedza i kultura,konkretne informacje, jak rowniez formalnosci z Wlascicielem, czysta przyjemnosc. Oby wiecej takich Salonow, chociaz ja osobiscie wracac bede po kolejne auto tylko do Nich..... BARDZO POLECAM....!!!

Beata Białobłocka Mirosław Paletko

2018-02-27 21:52:16

Swietna obsługa. Pojechałem z lekką obawą która jest zawsze gdy się kupuje autko w komisie. Ale u Braci Sikora jest inaczej. Doradzą, odpowiedzą na każde pytanie, i co najważniejsze nie próbowali mi wcisnąć byle czego żeby tylko sprzedać. Jestem szczęśliwym posiadaczem autka które jest mi potrzebne, i na pewno następne kupię również u Braci. Gorąco polecam wszystkim tym, których interesują samochody z najwyższej półki. Ten komis naprawdę wyznacza nowe standardy.

Adrian Mendera

2018-02-12 16:35:04

Nabyłem ostatnio samochód wszystko w jak najlepszym porządku! :) gorąco polecam i pozdrawiam :)

Kamil Ciura

2018-02-06 20:06:43

Obsługa bardzo miła. Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko w najlepszym porządku:)

Rafał Konieczny

2018-01-30 20:24:26

Witam.Problem z zakupem auta używanego wiąże się zawsze z ryzykiem że z samochodem może być coś nie tak.U braci Sikora jest inaczej i wiesz że kupujesz pewne auto które posłuży na lata.Jechaliśmy do tego komisu z pełną świadomością że kupimy w tym dniu wybraną marke i model.Z małą pomocą pracowników dobraliśmy kolor i wyposażenie,kwestią była tylko cena.Oczywiście nieobyło się bez targowania ciężko było bo to auto premium,ale udało się utargować na tyle że pozwoliło zakupić to właśnie auto.Dziękujemy serdecznie i drugi raz też tutaj kupie samochód

Monika Lisek

2018-01-25 09:14:26

Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Zakup udany! Firma jak najbardziej godna polecenia. Dziękujemy i pozdrawiamy : )

Mariusz Muszyński

2018-01-22 21:42:06

Witam, Jak dotąd o handlarzach miałem bardzo słabe zdanie do czasu jak nie spotkałem się z komisem Braci Sikora. Właściciele jak i pracownicy firmy to ludzie którzy pokażą, doradzą jak i porozmawiają z kupującym jak ze znajomym którego nie widzieli lata! Bardzo miła i sympatyczna atmosfera, pełen profesjonalizm (sprawdzenie auta czujnikiem lakieru przy kliencie, wjazd na stację diagnostyczną, podłączenie samochodu pod komputer) żadna z tych rzeczy nie stanowi dla tych Panów przeszkody! Do tej pory myślałem i żyłem w przekonaniu że kupić auto w takim stanie w komisie to jak trafić 6 w totka, a w komisie u Pana Rafała i Damiana to normalka aby klient wyszedł z dobrym autem jak i był zadowolony z ceny (negocjacje ciężkie ale owocne:) ). Cena auta warta jest względem jego stanu. Czas kiedy transakcja zakończyła się pozytywnie, to nie wyglądało tak że drzwi zamknięte i nara z hali, Ekipa w bardzo kulturalny sposób objaśniła podstawowe działanie funkcji pojazdu, pokazała co gdzie jest (wymagane wyposażenie samochodu) zrobiliśmy sobie pamiątkowe zdjęcie do albumu Właścicieli, po czym w bardzo dobrym nastroju pożegnaliśmy się. Gorąco polecam tych Panów bo takich ludzi nie spotyka się często, ludzie którzy pokazują że są profesjonalistami w tym co robią jak i potrafią zażartować :) Pozdrowienia. Kupione auto: Ford Kuga

Kacper Podobiński

2018-01-07 16:29:55

Pełen profesjonalizm, bardzo dobre podejście do klienta i bardzo miła obsługa. Nic dodać, nic ująć tylko polecić taką firmę !!!!!

Michał Bernaś

2018-01-02 12:44:35

Bardzo miła obsługa. Szybko sprawnie i uczciwie. Firma godna polecenia. Nie zawiodłem się. Są jeszcze na szczęście ludzie dla których słowo jest droższe od pieniędzy. Pozdrawiam

Paweł Stachelski

2017-11-29 18:53:28

Obsługa mega fajna. Mają Panowie podejście do klienta jakiego w wielu innych miejscach brakuje. Samochody naprawdę zadbane z przejrzystą historia i nie mówię tu o książkach z allegro uzupełnianych na kolanie. Jest to drugi samochód z tego salonu. Pierwszy okazał się strzałem w 10. Lata bezawaryjnej jazdy potwierdziły wiarygodność salonu, dlatego też bez wahania wyjechaliśmy z niego kolejnym samochodem. I pewnie nie ostatnim. Pozdrawiamy.

Barbara Guzik

2017-11-26 18:39:17

Kazdemu kto chce kupic dobry samochod polecam w 100%. Pelen profesjonalizm,bardzo mila obsluga,serdeczne podejscie do klienta.Nastepny samochod napewno tez tam zakupimy.Dziekujemy i pozdrawiamy Pana Rafala i Damiana Sikora

Krzysztof Wantuch

2017-11-17 18:32:40

Bardzo miła obsługa. Szybko sprawnie i uczciwie. Dziękuje Panom Rafalowi i Damianowi za miła niespodziankę. Rzecz mała a cieszy. Firma godna polecenia. Nie zawiodłem się. Są jeszcze na szczęście ludzie dla których słowo jest droższe od pieniędzy. Panowie Rafal i Damian nie tylko potrafią sprzedać ale potrafią tez zatroszczyć się o klienta gwarantując tzw serwis posprzedażowy. Dziś w tej branży to prawie nie spotykane. Jeszcze raz dziękuje.

Anetta Magdalena Smolik

2017-11-04 11:04:20

Polecam! Miła obsługa, profesjonalne podejście. Kia Sportage rewelacyjna. Świetnie się prezentuje ;) ��

Daniel Ochnik

2017-10-17 18:15:06

Witam teraz mogę śmiało powiedzieć że są na rynku samochodowym jeszcze ludzie uczciwi .Przejechane 500 km nie na marne jestem bardzo zadowolony z auta kupionego u Pana Rafała polecam w 100% .Miła obsługa super doradztwo i doświadczenie pozdrawiam .

Rafał Nurzyński

2017-09-23 20:35:32

Mija pół roku od zakupu przeze mnie Citroena C4 Picasso. W tym czasie zrobiłem 15 000 km i nie mogę złego słowa powiedzieć na stan samochodu zakupionego w komisie, obsługę i wrażeń z jazdy. Takiego samochodu szukaliśmy, najważniejsze że krajowy i z oryginalnym przebiegiem. Wiadomo jakie są opinie o komisach, Auto Centrum mogę polecić w 101%, jestem przekonany że za jakiś czas wrócimy do Auto Centrum Rafał i Damian Sikora po kolejny samochód

Ireneusz Kohnke

2017-09-16 11:30:53

Jak dla mnie to pełen profesionalizm i serdeczne podejście do klienta , rzadko spotykam takich ludzi dlatego aż miło napisać ze firma i pan Rafał godni w 100% do polecenia !!!!

Dagmara Kwiatkowska

2017-09-09 10:11:24

Dziękuje za miła i fachowa obsługę ;) Zakup udany . Polecam

Lesław Dambon

2017-08-06 19:52:04

Znam i to od tzw.podszewki, system handlu samochodami używanymi i wiem , że ta firma ,jako jedna z nielicznych,zachowuje najwyższe z możliwych standardów a nie jest to wcale a wcale łatwe.

Copyright © 2021. braciasikora.pl     wykonane przez AKoL.pl